Creating a new track sets auto but does not show it.

Case number:845813-997329
Topic:Game: Tools
Opened by:Timo van der Laan
Status:Open
Type:Bug
Opened on:Thursday, March 27, 2014 - 00:02
Last modified:Thursday, March 27, 2014 - 22:13

I really hate this bug. I want to run on low only, and high in the endgame.
Only when starting a recipe it is visible that the real wiggle power is auto.

(Thu, 03/27/2014 - 00:02  |  2 comments)


MurloW's picture
User offline. Last seen 7 weeks 4 days ago. Offline
Joined: 11/21/2012

Extremely annoying indeed, on various occasions have I seen team members say in group chat "A whole day wasted, hurriedly set up a recipe and didn't notice power was still set to Auto.."

spmm's picture
User offline. Last seen 40 weeks 5 days ago. Offline
Joined: 08/05/2010
Groups: Void Crushers

Yes it is yet another tiny thing to remember, and there are so many of them, even if you click low it does't take until you wiggle something.
I agree the default should be low. It can't do any damage.
It is even more annoying to create a track to explore a different path, check that it is on low visually, make a delicate change, start a gentle wiggle and have the backbone stiffen because it switches back to auto and you have to ferret about with undo, and reconstruct the visual idea you had when you decided to start a new track; or just go and do something entirely more rewarding.

Sitemap

Developed by: UW Center for Game Science, UW Institute for Protein Design, Northeastern University, Vanderbilt University Meiler Lab, UC Davis
Supported by: DARPA, NSF, NIH, HHMI, Amazon, Microsoft, Adobe, RosettaCommons