Maximizing after/during long run gives no image

Case number:845829-991223
Topic:Crash/Hang
Opened by:Timo van der Laan
Status:Closed
Type:Bug
Opened on:Saturday, December 3, 2011 - 10:39
Last modified:Tuesday, September 11, 2012 - 10:07

It happened again but now I can't blame the sound.

No more quessing for the cause just the facts:
- playing CASP roll 1 (just a first brute force attack)
- running GA bands 2.6 in selection mode

After maximizing CPU usage of Foldit was still high.
But NO more network activity.
However the display did not come back and I could do nothing to get it back.

I have also noted delays in building the screen after short periodes of running minimized.

NB. Please close my popping sounds entry.

(Sat, 12/03/2011 - 10:39  |  4 comments)


Joined: 10/11/2011
Groups: None

sometimes it can go off screen and pressing the home or Q keys will get it back onto screen...have you tried that?

Joined: 09/21/2011
Groups: Void Crushers

I tried everything but the screen stays totally blank.

CPU is not running about 100% (that is what it is while running scripts) for foldit, but about 50% and the network traffing has become zero for Foldit.

The only thing I can do is killing Foldit, and start again.

This is terribly when I run a script from a different try (lower than my highest) and it is in a low state, so all the gained points are lost in that try.

Joined: 06/17/2010

Have same thing from time to time. Sometimes it takes 5mins to make client responsible back again.
Sometimes I`m not so patient and killing it...

Joined: 09/21/2011
Groups: Void Crushers
Status: Open » Closed

The cause of this is that the animation of voids takes a long time to complete after resuming.

Sitemap

Developed by: UW Center for Game Science, UW Institute for Protein Design, Northeastern University, Vanderbilt University Meiler Lab, UC Davis
Supported by: DARPA, NSF, NIH, HHMI, Amazon, Microsoft, Adobe, RosettaCommons