On Screen scores updates

Case number:845833-991053
Topic:Game: Display
Opened by:mimi
Status:Open
Type:Bug
Opened on:Wednesday, November 9, 2011 - 16:36
Last modified:Thursday, November 10, 2011 - 18:03

This is just to try to document an ongoing problem.

I have frequently found recently that the scores shown on screen are not updated correctly
Here are two screen prints taken at the same time for clients running solo and evolver on puzzle #477

The solo is running on a secondary client but the group scores shown are correct
The evo is running on the primary client but the group scores have obviously not been updated for some time and the evo scores shown are actually also wrong.

The client is still connected and there have been no comms problems

Am I missing something obvious?

AttachmentSize
477solo.png124.84 KB
477evo.png138.31 KB
(Wed, 11/09/2011 - 16:36  |  4 comments)


Joined: 09/22/2011
Groups: None

Hmm... I wonder if this problem of score synchronisation has anything to do with the "Reduce network bandwidth" option, under General Options...

Are you using this option? If so, maybe try turning it off.

bertro's picture
User offline. Last seen 1 day 15 hours ago. Offline
Joined: 05/02/2011
Groups: Beta Folders

I am NOT running with the reduced bandwidth option ON and I also see this bug on my main client mostly (the one started first and with the chat)

mimi's picture
User offline. Last seen 44 weeks 3 hours ago. Offline
Joined: 11/17/2008
Groups: Contenders

Its a day later and the scores still haven't changed.
Not just a question of being delayed then :)

beta_helix's picture
User offline. Last seen 1 day 22 hours ago. Offline
Joined: 05/09/2008
Groups: None

thanks for reporting this...

Sitemap

Developed by: UW Center for Game Science, UW Institute for Protein Design, Northeastern University, Vanderbilt University Meiler Lab, UC Davis
Supported by: DARPA, NSF, NIH, HHMI, Amazon, Microsoft, Adobe, RosettaCommons