Extraneous tool icons appear and remain on puzzle workarea

Case number:845813-990324
Topic:Game: Tools
Opened by:bendbob
Status:Open
Type:Bug
Opened on:Sunday, September 11, 2011 - 22:00
Last modified:Monday, September 12, 2011 - 19:09

http://fold.it/portal/files/chatimg/irc_253801_1315775397.png

Yes, there are 2 icons for the "Move' tool (the one that is used to move ligands around) this is NOT a stereogram and you do not need to cross your eyes!

I was running the script ST - Softwalker and manually terminated it after 15 or 20 minutes. The image (link at top of Description section) is what the screen looked like after it stopped.

If I click on the background the top icon disappears, and if I click on the protein it reappears, but the bottom most icon never goes away. I'm still trying to figure how to get it to go away. Note: both icons are able to actively move the protein around.

(Sun, 09/11/2011 - 22:00  |  3 comments)


bendbob's picture
User offline. Last seen 8 weeks 3 days ago. Offline
Joined: 05/06/2011

Starting a new script removed the bogus tool icon.

beta_helix's picture
User offline. Last seen 2 days 11 hours ago. Offline
Joined: 05/09/2008
Groups: None

neither of them moved the density around, right?

bendbob's picture
User offline. Last seen 8 weeks 3 days ago. Offline
Joined: 05/06/2011

Only the protein moved when using either icon, they both were active. I did not have the ED displayed, so I don't know if it moved or not, sorry.

Sitemap

Developed by: UW Center for Game Science, UW Institute for Protein Design, Northeastern University, Vanderbilt University Meiler Lab, UC Davis
Supported by: DARPA, NSF, NIH, HHMI, Amazon, Microsoft, Adobe, RosettaCommons