1054; Ligand display; display issues while using isosurface

Case number:845833-2000420
Topic:Game: Display
Opened by:Bletchley Park
Status:Open
Type:Bug
Opened on:Saturday, February 21, 2015 - 14:35
Last modified:Monday, February 23, 2015 - 16:18

The ligand becomes near invisible when turning on isosurface in View. It is obscured by undefined blobs and black spots that do not add in any way to the visibility. This seems a bug to me. This has happened within minutes on several machines. This should have been detected in testing ? Shared as 'isosurfacebug' with scientists.

(Sat, 02/21/2015 - 14:35  |  2 comments)


egran48's picture
User offline. Last seen 5 years 9 weeks ago. Offline
Joined: 03/31/2014
Groups: Go Science

Originally my isosurface was the same as Bletchly Park with dark black blobs etc.Now it has completely disappeared from the screen. Shift Q centres the protein but not the isosurface. I've looked both right and left 'Off the screen' I have tried turning the isosurface on and off in view but it wont come back.

bob1928's picture
User offline. Last seen 3 years 12 weeks ago. Offline
Joined: 12/16/2012
Groups: Gargleblasters

I would like to request a much smaller version of this puzzle type if possible. I think it would help with debugging and help players to develop strategies and scripts to work on it.

Sitemap

Developed by: UW Center for Game Science, UW Institute for Protein Design, Northeastern University, Vanderbilt University Meiler Lab, UC Davis
Supported by: DARPA, NSF, NIH, HHMI, Amazon, Microsoft, Adobe, Boehringer Ingelheim, RosettaCommons